Moderatorius: pes4ronaldo

"Middlesbrough" 0-4 "Manchester City" 

"Middlesbrough" 1-4 "Sunderland" 

"Middlesbrough" 1-0 "Liverpool" 

"Middlesbrough" 1-2 "Portsmouth" 
Bend1kaS: "Esu labai nusivylęs"
Po pralaimėjimo 1-2 „Portsmouth“ ekipai „Middlesbrough“ komandos strategas Bend1kaS neslėpė savo nusivylimo rungtynių baigtimi.
„Labai sunku nusakyti šį jausmą, jo neįmanoma apsakyti, tai reikia patirti pačiam. Esu visiškai nusivylęs savo komandos žaidėjais. Vis dar negaliu patikėti kaip sugebėjome pralaimėti.“,- nusivylęs kalbėjo treneris.
"Po pirmo kėlinio pirmavome, "Portsmouth" nežaidė gerai ir mes patikėjome kad galime laimėti. Deja antrasis kėlinys buvo tragiškas.Utaka įmušė puikų įvartį, dėl kurio "BORO" gynybos kaltinti negaliu, tačiau antrasis įvartis man yra nesuprantamas. Wheateras įsimušė į savo vartus nepateisinamai, nusprendžiau šį futbolininką suspenduoti iki sezono pabaigos. Profesionalus futbolininkas taip žaisti negali."
„Dabar jau nieko nepakeisime, tad belieka žiūrėti į priekį ir ruoštis kitoms varžyboms, kurios turėtų būti dar sunkesnės“, - kalbėjo įpykęs strategas.

Bend1kaS: Nusipelnėme 19 vietos
Devynioliktąją vietą Anglijos "Premier" lygoje užėmusio "Middlesbrough" klubo strategas Bend1kaS teigė, jog klubas tokios vietos nusipelno, nes klaidų buvo padaryta tiesiog per daug.
"Sezonas buvo labai prastas, per 38 rungtynes iškovojome vos 5 pergales, o tai yra labai mažai. Tačiau kartu tai bus ir puiki patirtis klubui bei man, iki ko galima nusiristi, kai yra daroma tiek klaidų."
Paklaustas apie savo ateitį treneris atsakė:
"Dar nežinau ką veiksiu kitą sezoną, tikriausiai bandysiu patekti į kurį nors Bundeslygos klubą, nors šansų ten patekti bus mažai, kadangi susidomėjimas tuo turnyru dabar bus labai didelis.

.gif)

Grįžti į PES 6 English Premier League
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių